Arrangementer

Her kan du finde kommende arrangementer, hvor Marie holder oplæg eller foredrag.
Vær opmærksom på, at nogle arrangementer kan kræve medlemskab af en forening eller lignende.

2

feb

2022

Pårørendedagen

Den anden i anden fejrer foreningen Pårørende i Danmark hvert år Pårørendedagen – for man kan jo ikke være pårørende, uden at der er en anden (og i øvrigt kommer man så selv ofte i anden række). I 2022 fejres dagen i samarbejde med Aarhus Kommune, og temaet er børn og unge, som er pårørende. Undersøgelser viser nemlig, at mange børn og unge varetager pårørendeopgaver eller på anden måde påvirkes i forhold til et sygt eller handicappet familiemedlem. Ofte med den konsekvens, at det påvirker egen trivsel, fordi forældrene kan have vanskeligt ved at give dem tilstrækkelig opmærksomhed og støtte. For at sikre disse børn og unges trivsel må fagfolk og politikere tage et medansvar for, at de får den nødvendige og tilstrækkelige støtte. Pårørendedagen 2022 belyser emnet fra forskellige vinkler og med inspiration fra praktikere og forskere fra både Danmark og Sverige. Læs mere om dagen og se programmet (og Maries bidrag) her.

TID OG STED: Mødet holdes kl.  9.30 – 15 i rådhushallen på Aarhus Rådhus.

TILMELDING: Deltagelse er gratis for medlemmer af Pårørende i Danmark, og koster kr 500 for alle andre. Tilmelding og betaling senest d. 19.1. via billetto.dk

5

maj

2022

3 dages kursus for pårørende til demensramte

Marie holder et oplæg om den svære kunst at passe på sig selv, mens man passer på sin kære.  Hvordan finder man ud af, hvad der belaster (mest), hvilke opgaver kan man få hjælp til, og hvor findes hjælpen? Ikke mindst: hvad kan man gøre for at trives lidt bedre som pårørende? Også her findes der hjælp at hente, og man kan også hjælpe sig selv ved at sætte gode grænser og holde fast i de ting, der giver glæde og energi.

TID OG STED: Kurset holdes på Tisvilde Højskole mellem 4. og 6. maj. Nærmere program følger.

TILMELDING: Der er ikke åbent for tilmelding endnu, men interesserede kan kontakte Karen Skjøtt.

Scroll til toppen